![]() |
Şanışer Ft. Sirhan Aras - Dayanamıyorum .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şanışer Ft. Sirhan Aras - Dayanamıyorum ..Şanışer ft ![]() Durup bi düşündüm garip bi hüzünmüş Beni hayata bağlayan varya o gülen yüzünmüş Zaman akıp gidiyor ben hala senleyim Sana göre sevmiyorum ama neden böyleyim Elimde resmin var özledikçe bakıyorum Git dediğini düşündüğüm her an birazdaha eriyor Anlamıyorum hiç bir şeyi vazgeçtikçe yaklaştığım Bir sen varsın birde vazgeçemediğim yalnızlığım Geciktim belki biraz, birazda yorulduk Sevgimizden geriye kalan anlamsız bir korku İçimde burukluk var aklımsa çok karışık Mutluluk geçip gidiyor sanırım tek tadımlık Açık konuşayım senden biraz sevgi istedim Duygularıma ihanetten yargılandı benliğim En güzeli sendin sevgim sana yakışıyordu Kimsesiz kalan sevgime değer biçmek yakışıyor mu? Beni senden uzak tut Ya hayat sen ya ben gideyim Sen çok değiştinde ben hala ben gibiyim Kahretsin dayanamıyorum Olanlar için hiç kimsede pay aramıyorum Gözlerimden akar yağmurlar Dayanamıyorum Olanlar için hiç kimsede pay aramıyorum Rap bir barış elçisi, be kadın sen gibi Ben fazlasıyla vermişim ya vergimi kader gibi Dönüpde napacan sen unutuldun der gibi Bakma yüzüme baktıgında unutuyorum ben kimim Mahallem sakin, mahallem marur Cebimde resmin yok as ister vur Nasılsın demezken sen nasıl olayım Bilirsin ki gittiginde memlekette durmayan bi yagmur Sesime eslik eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahpe adlı hatun ne yazsam boş şimdi Eskiden güneş güren teraslar boş şimdi Gerçekte geri dönmedin sen asla koş şimdi (koş şimdi) Yetiş birisi canıma kasteder İhanet yazar tüm dergiler ve gazeteler Suçun yok öyle diyorlar sevmemişim zaten seni Pekiya içimi dolduran bu kapkaranlık yas neden Beni senden uzak tut Ya hayat sen ya ben gideyim Sen çok değiştinde ben hala ben gibiyim Kahretsin dayanamıyorum Olanlar için hiç kimsede pay aramıyorum Gözlerimden akar yağmurlar Dayanamıyorum Olanlar için hiç kimsede pay aramıyorum ![]() ![]() ![]() Nakarat çok güzeL (8) ![]() |
![]() |
![]() |
|