Vurgu - Dengesiz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vurgu - DengesizSansar Salvo ; Yeee ! Vurgu Alturka mavzer Sansar salvo ultrasonik stüdyosu 2010 Olay Nedir ? Olay Nedir ? HA ? Vurgu ; Sokaklar bizim sokaklar sen yaparsın götü vurgu tokatlar Rap'im yeter sana ben ok atmamÖldürürüm altımda ve boşalmam Ordu yetmez bana panzer gratel sattı ve ağladı hanselDurma gel sonun oldu kartel Bak sana ders ;vurgu ve alaturka mavzerHadi gözleri kapa sana şaka yok Delikanlı ya ağzı kokuyo anasonMeraklanma buda yeni sana kol gbi geliyo ve sonum olsada karakol Kadıköyy bura kadıköy, fazlaya gerek yok bizi tanı öl Paradan önce malı gör desparadoysan aynı minör yada laminör Nakarat - Sansar Salvo ; Bana dengesiiz derler çünkü bazen önümü görmem Bizimkiler burda Vurgu Mavzer sanamı sorucam ölürüm ölmem ? Selo (of Alaturka Mavzer) ; Eli mavzer tutan dengesiz erler Şavaşa hazır gece pusuda beklerÖlümüne gülüm deliler gibi sever Kalkmasın götün Selo fena sikerSebepsiz suçluyum kusurlu duran Mazimdi gelecekten umudum yok ulanUnuttuğum gençliğim elimde toz duman Onca yol yürüdüm sonu olmayanKader derbeder sersefil yerler Karanlıktı ışıksız bildiğim evlerHücre hücre her odada birileri Düşünce elinde silah ve mermileriKahpenin galip ibnenin önde olduğu Sahtenin sahip gerçeğin hiç olduğuŞehirler var ihanetin en bol olduğu yerlerde ölüm ecelin kol gezip durduğu Nakarat - Sansar Salvo ; Bana dengesiiz derler çünkü bazen önümü görmem Bizimkiler burda Vurgu Mavzer sanamı sorucam ölürüm ölmem |
|
|
|