![]() |
Şehriyar Sur - Çıkarım Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehriyar Sur - Çıkarım Yokgözaltlarımda morluk etkisi tribin tepkisi tribin tepkisi babanın gözde eksisi beynim yontuk bi tahta olmuş dumanda keskisi yüzbinlerce adım attım umrumda değil eskisi bi yetkisi bulunmaz ama bulutları görürsün sanıp kendini ölümsüz görmediğini görürsün sus yada küfredip devam bu dünyanın çarkında aklımdan çıksanda hitap ettiğim şarkımda duruyosun ve gittikçe kuruyosun kafamda kuruyorum ve gerekmediği halde duruyorum kendime soruyorum neden mundar ettim neden mumlar söndü ve neden intihar ettim neden artık korkmuyorum hiçbişeyden sordukça dostlarım derim yok hiçbişey ben gidiyorum üstümdede yok mecal biliyosun neden bildiğin halde bunu üstüme geliyosun NAKARAT gözümün feri kaçık aylardır böyleyim sen bana soru sorma ben sana söyliyim nedeni yok nedenin nedeni yok bana sevgiden bahsetme çıkarım yok -------------------------------------------------------------------------------------------- Durumu bozuk cepte huzur yok yolu Uzun adımları büyük kanında eroin tozu Ölümdenn çocukluğumun son bahar kokusu İğnelerin bıraktığı adranelin deposuu Nedeni sorgular içindeki çoğu diyo Arkamdan evren piçin teki Bir tek dostum var o da surrealim Hatalara kapısını açan bu gerilim ![]() Gideni aramam gömerim (gömmm) Yüzünü unuturum zamanla öleninn Beni kandırmanın yok hiç bir önemii Namusunu zihniyetini ortadan bölerim ![]() ![]() Aklımda dönüp duran sorular bitmiyo hiç sorunlar arkamdan yapılmış yorumlar Kendimi kaybettikçe aklımdan zorum var Yarını iple çeker takvimden yapraklar ![]() |
![]() |
![]() |
|