![]() |
Sirmc - Yüreğim Ağlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sirmc - Yüreğim AğlarHer gece yanlızım bir rapim bir Allahım gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladı yarınım hüsran dolu hayat zaten dert dolu gündüzüm gecem oldu saydım saydım bitmedi gerçekten dertlerim yaşıma göre fazla elime kalemi alınca dolup taşar o sayfalarda hayatım çizik dolu gözlerimde is dolu hava zaten puslu anlamsız insan dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar ![]() -Sebebi neydi bilemedim ![]() ![]() -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar ![]() -Sebebi neydi bilemedim ![]() ![]() -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() Omuzumda yükler çok ağır taşıyamaz oldum hafiflet be tanrım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar ![]() -Sebebi neydi bilemedim ![]() ![]() -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar ![]() -Sebebi neydi bilemedim ![]() ![]() -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() Her gece ağlamaktan bıktım dünyam dert dolu kurtarın be dostlarım nerdesiniz yalnızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar ![]() -Sebebi neydi bilemedim ![]() ![]() -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() -Gök yüzünden yıldız kaydı yüreğim ağlar ![]() -Sebebi neydi bilemedim ![]() ![]() -Hergece yalnızım bir rapim bir Allah'ım -Gözlerimden yaşlar aktı damla damla damladım ![]() |
![]() |
![]() |
|