Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekledim, infokey, sage, yollarını

İnfokey &Amp; Sage - Bekledim Ben Senin Yollarını

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnfokey &Amp; Sage - Bekledim Ben Senin Yollarını

Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekledim ben senin yollarını

Aşk mı gördün kal sevgimi sandın san düşlere daldım dal ben sana oldum yar sen bana ol zarar kabul eder bu yürek bu da geçer be felek sanma dünya hep dönek Karanlığın içinde hep yalandı kabus düşlerimin sesinde hep yanıktı yahus aşığının dilinde iz sürerdi suçsuz bataklığın dibinde bendim bi uçsuz Beklerken yollarını sevginden yoksun söylerken şarkımızı kulakların duysun hasret çeken bu adam söyle nasıl sussun akmasın sensiz yaşam koca dünya dursun Ufuklara bakınca dalıyorum dipsiz aklıma gelince kalıyorum sessiz sırtım duvarda yazıyorum çaresiz bak bi yıldız kaydı gece bitti sensiz

Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekldim ben senin yollarını

Hatamı kaybettim yanlışa mı saptım, inan bana bebeğim seni hep aradım boşluk vardı içimde değişik bi biçimde kaldım öyle kaskatı felek attı sille Yağmur suskun firtınalar suskun ah benim güzelim ceset oldum soğudum kanım dondu, saat durdu yaşam beni yordu cenazeme beklerim fatiha okursun kaderim mi böyle sitem raymım olsun mektupların yanımda dediklerin aklımda ağlarım hergece kimbilir kimle özlerim sıcağını sevgi dolu bakışını Boğazımda düğümlenen sözlerin anlamısa herzaman da durmayan divane aşık ben ölümü düşünmedim ben daha çok erken aynı yerde beklerim beni şafak sökerken

Kaç kere sevdim bir kere sevdim kaç kere geldim bin kere geldim ben yine gördüm ben yine bildim bin kere öldüm bin kere gömdüm tek sana vurgun hep bana kurşun sen yine sustun sen yine yoktun bekldim ben senin yollarını

BEKLEDİM BEN SENİN YOLLARINI!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com