![]() |
Adanalı Bela - Duru Sevdam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adanalı Bela - Duru SevdamDuruldum ben seninle Tovbe ettim herseye Tum varligimla bedenimle Seninim askim yeminle ![]() ![]() Dalalim derinlere Yukselelim enginlere Yuruyelim askim el ele Kacalim gidelim en kuytu koselere Sevdan benden yana yana Ilk nefesim cana cana Olecek gibi sana sana Icelim aski doya doya Yoksun yillar saya saya Gozlerine baka baka Kuserim askim benim faka Sonra dusunurum kara kara Duru sevdam sana yarim Sevgilim askim cicegim Yoluna guller serecegim Omrumude verecegim Bilsem ki olecegim Yine seni sevecegim Devranda gelincigim Bu hasreti cekecegim Duruldum ben seninle Tovbe ettim herseye Tum varligimla bedenimle Seninim askim yeminle Dalalim derinlere Yukselelim enginlere Yuruyelim askim el ele Kacalim gidelim en kuytu koselere Sen ol benim gelecegim Seni mezara kadar bekleyecegim Sensin benim gelecegim Arim balim petegim Eski bir turk filmi gibi saklayalim sevgimizi Kimse bulmasin mabedemizi Gel hadi hapset bizi Gokyuzunden izler melekler Bizim icin oturupta dua ederler Ressamlar askimizi cizerler Sanki askimiza yazilmis butun besteler Sensiz soludugum nefes bana haram olur Yazim kis baharim guz olur Sen gelince bebegim dunyam bana cennet olur Dunyam bana cennet olur ![]() ![]() Dalalim derinlere Yukselelim enginlere Yuruyelim askim el ele Kacalim gidelim en kuytu koselere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|