![]() |
Abluka Alarm - Hudut |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abluka Alarm - HudutZaman çemberinde vakit, dilimle has haydi kullan Tavır takındığımı görsün, hayat kursakta lokmam Ödün verdiğimi bildiğim taviz, ellerimde aciz Fakat yaşam güzel bence nefessiz kalamam derim ![]() Doğruluğu benimser özüm, benliğimin eli belinde Hesap sorarcasına hırsım ula yolu derinde Daim sonuçlar var takip ettiğim belki zihnimde İnsana oyun oynandığının farkına varıyor insan ![]() ![]() Gerginlik hat safhada, hatalar yapılmış belikli Ataklarda yüreğim sen koş, zihnim onu bir yakala bana getir Derim ona senin derdin nedir? Hıyarcasına peşinden koştuğun aşk seni delirtir ![]() Islah ol, hayvan olma, toplumumda örnek ol Lakin yollarımda eşitlik adalet bozulmasın Kaynar kazan içlerinde masumlar yanmasın Aydınlansın herkes özgürlüğüne sahip çıksın Bre ![]() ![]() Savaş yine vazgeçer mi tarzından ki ahali İllaki daldan sarkacak papan misali Dilim sürtünür, yakar yavrum cehennem ateşi Bu sıcaklıkla kavrulur dünyanın bela iblisi ![]() ![]() Çek çek beni çek, Hepiniz bu fotoğrafa gülecek, Kakarası kikirisi bitecek, Savaş gülecekleri canım tek tek silecek ![]() ![]() İçin için heyecanlı bir manzaradır cinayet, Ruh yerini teslim eder, beden toprağa emanet Ansızın gelir melekler, sorgudan ibaret Cehenneme yolcuyum dost, hakkını helal et ![]() Çatışmalar var, zihinlerde çözmek istediğimiz Çocuklarımız var, bizim yetiştirmek istediğimiz Hayallerimiz var, fakat umutlarımız kâr Maalesef ki anlattıklarımın bir çoğu sanal ![]() Yo, sen bilirsin ben ekmeğimin peşindeyim Yo, sen bilirsin ben hedefe kilitliyim Sözlerimde karanlık dipsiz bir şehirdeyim Güçüm yettiği kadar varım, öyleyse susmalıyım ![]() Kirletilmiş günlerin eşiğindeyiz biz belki derim, Onurunu kaybetmiş insanların beyni felçli derim, Karanlığa düşmüş gencin elinde var her yol Kötülük bağıbın da hiçbir şey istemiyoruz anla yoo ![]() |
![]() |
![]() |
|