![]() |
Aykut Solak - Senden Sonra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aykut Solak - Senden SonraSENDEN SONRA Ağladım senden sonra,hergün ağladım ![]() Bugün ağlamayacam dedim yine ağladım ![]() Yaptığın ihaneti unutmasamda, Sana birgün olsun kızamadım ![]() Sonu olmayan bi gereksiz ayrılıkta Yalnız kendime kızdım, Yalnız kendimi SorguLadım ![]() Sevmedim senden sonra,sevemedim ![]() Gözlerin aklıma geldikçe çıldırdım Ama hayalini bir türlü silemedim ![]() Kaç kez hayalinle konusurken görüp, Deli dediler bana ![]() Ama seni sevdiğimi , seni çok özlediğimi Kimselere söyleyemedim ![]() [ kaynak: http://sarki ![]() ![]() ![]() Konuşmadım senden sonra,kimseyle konusamadım ![]() Bütün Sorularını cevabını içime attım ![]() Hayata küstüm,İnsanlara küstüm, Ne yaptılarsa barışamadım ![]() OLmadı işte oLmadı, Herşeye alıştımda canım Bir SensizLiğe alışamadım ![]() Üşüdüm senden sonra, dört mevsim üşüdüm ![]() Dertlerimi gökyüzüne düşen yıldızlarla bölüştüm ![]() Onlarda karşı koyamadı agresif hallerime ![]() Melekler bile güldü geçti hayallerime ![]() Ama ben yalnız seni istedim, Yalnız seni düşündüm ![]() Unutmadım senden sonra,hiçbir anı unutamadım Ne verdiğin hediyeleri atabildim, Nede yazdıgın mektupları yaktım ![]() Bu günlerde geçer heba etme kendini dediler Ama söyledigin sözler aklıma gelince Yine gözyaşlarımı tutamadım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|