![]() |
Mustafa Sandal - Kafası Bu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Sandal - Kafası BuEyvah çok geç uyanmış erkenden bunalmış Kasılmış geçmiyor camdan eyvah Asık bir suratla o gözler kurakta Hep baştan başlıyor aşka Sorma kaybolmuş sorma Kaybolmuş yol bilmiyor yordam zaten uzakta Yoksa içinde yoksa Aşk olup rol bekliyor sürekli rol çalmakta Kafası bu yok değişmez değiştirmem ben uğraşmam Sebebim yok böyle durmaz elde kalmaz uçsun gitsin Kafası bu yok değişmez değiştirmem ben uğraşmam Sebebim yok böyle durmaz elde kalmaz varsın gitsin İhtimal ya kafası bu ihtimal ya kafası bu İhtimal ya kafası bu ihtimal ya kafası bu İhtimal ya kafası bu ihtimal ya kafası bu Eyvah çok geç uyanmış erkenden bunalmış Kasılmış geçmiyor camdan eyvah Asık bir suratla o gözler kurakta Hep baştan başlıyor aşka Sorma kaybolmuş sorma Kaybolmuş yol bilmiyor yordam zaten uzakta Yoksa içinde yoksa Aşk olup rol bekliyor sürekli rol çalmakta Kafası bu yok değişmez değiştirmem ben uğraşmam Sebebim yok böyle durmaz elde kalmaz uçsun gitsin Kafası bu yok değişmez değiştirmem ben uğraşmam Sebebim yok böyle durmaz elde kalmaz varsın gitsin Yoksa içinde yoksa Aşk olup rol bekliyor sürekli rol çalmakta Kafası bu yok değişmez değiştirmem ben uğraşmam Sebebim yok böyle durmaz elde kalmaz uçsun gitsin Kafası bu yok değişmez değiştirmem ben uğraşmam Sebebim yok böyle durmaz elde kalmaz varsın gitsin Kafası bu |
![]() |
![]() |
|