![]() |
Asitane - Gözlerimdeki Sonbahar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asitane - Gözlerimdeki SonbaharBir yaprak takvimden gider bir günse ömürden Sudan hızlı akar zaman Sözlerim gönülden çıkar bir daha geriye gelmez zamansız ölümden Kurtulan yoktur insanoğlu doğar küllerinden Sebebsen kinayet için haydi suçunu üstlen Gereksen eğer bu kalbe kahretmeden gülsen Gidersen yanar bu şehir yok olur bi bilsen Işıktan kaçar bu adam artık sokaklar mesken Halimi soran olmadı hiç derdimi bilen yok İstanbul gelir üstüme dert keder gerekli çok Kalabalıklar içinde yalnız kalan adam çok çabuk satar oldu dostun alkoldense fayda yok Ve yağmur yağar şehrime ıslanır tüm hayallerim Sensizlik bozar dengemi fena sızlar damarlarım Saklarım gözyaşlarımı sen hiç akmaz anlardın Bu gece senin için değil sensizliğe ağladım ![]() ![]() ![]() Gitme gidişin kadar hazin gelir İstanbul İnan bu yaşlı şehir sensiz çekilmiyor Gitme gidiyorsan ayrılığa çare bul Gözlerimdeki sonbahar çare olmuyor ![]() ![]() ![]() Bende sana en yakın şey şimdi hasret Gözlerimse dışarda yollarda kasvet Bi sonbahar akşamında kusursuz cinayet İşleyende sensin oysa demiştin sabret Söylediklerinin hepsi yalandı evet biliyodum Ama hiçbir yalanı senin kadar sevmiyodum Şimdi yük oluyorum varoş kaldırımlara Her akşam üstü ölüyorum karanlık sokaklarda Sayfalarca şiir var vede hepsi sana ait Sensizlik ölüm gibi azrailim şahit Şimdi söyle bana bu yalnızlık neyin arifesi Gönlümde kopan fırtına bu yağmur dinermi? Gözlerim hala buğulu bigün dönersin sandım Ne zaman umut bağlasam ben hep yanıldım Geri gel kelimesini bekleme benden sakın Şayet geri gelsende hayır diyemem korkarım ![]() ![]() ![]() Gitme gidişin kadar hazin gelir İstanbul İnan bu yaşlı şehir sensiz çekilmiyor Gitme gidiyorsan ayrılığa çare bul Gözlerimdeki sonbahar çare olmuyor ![]() ![]() ![]() Offf! Beni uyutmayan yitik bir sevda var iliklerimde Bu sarhoşluğu bitirecek derman kalmadı yüreğimde Yüz ifademde baş harfin üstüne yaşla düşünce Aynaya hüzünlü bir tablo gelir kafama ___ düşünce Bırakıp herşeyi gitmek istedim seni hatırlatan herşeyi Seni hatırlatan herşeyim ben unutturdu gülmeyi Bilmedim bir köşede avazım çıktığı kadar sustum Bilmedim bir rüyaya masal olup sunuldum Bitti işte mutlumusun inan ben hiç mutlu değilim Gözyaşlarım terketti sensizliğe doldu gözlerim ÖZledim yemin ederim gözlerime bakışını Bitmedin sor istersen yıldızlara hayatımı Adının anlamı övünmek değilde yanlızlık olsaydı Beni yalnız bırakmazdın kağıt böyle dolmazdı Kalbime ve kalemime hükmedemez oldum canım Kalbim kan pompalamıyor damarımda dondu kanım ![]() ![]() ![]() Gitme gidişin kadar hazin gelir İstanbul İnan bu yaşlı şehir sensiz çekilmiyor Gitme gidiyorsan ayrılığa çare bul Gözlerimdeki sonbahar çare olmuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|