|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boş, emreandfrekansyine, hocam, kağıdım, yunus |
![]() |
Yunus Emre&Amp;Frekans-Yine Boş Kağıdım Hocam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunus Emre&Amp;Frekans-Yine Boş Kağıdım HocamFrekans: Bir zamanlar soğuk bir bina içinde,hayallerimle boş koridorlara dalardım ![]() Kulağımda walkman’im,kalabalıklar içinde ben o tahta sıralara hayatımı kazıdım ![]() İlk sigaram yediğim kazıktan doğdu,kül oluşunu izlerken ben onu bi bok sanmıştım ![]() Okul tuvaletini dumana boğdum anında ilk baskın yiyişimde de baya bi haz almıştım ![]() 11 sene okudum 11 sene yazdım,boş geçen derslerde tebessüme zaman buldum vardı ![]() Kıravat takmadım öğren gerekli dediler ama öğrendiklerimin hepsi teorilerde kaldı ![]() Sivilcelerle yüzümde hatıralar,liseye dair dediklerim keşkelerle başladı ![]() Toz pembe,beynime gerçeği gösteren tüm tokatlar cezbedici değildi ![]() Nakarat 1* Yine boş kağıdım hocam Elektrikler kesildi dün akşam İçimde gelmedi heves olmadı heves hiç beni affet nolur ![]() Yine boş kağdıım hocam Elektrikler kesildi dün akşam İçimde gelmedi heves olmadı heves hiç beni *** ettiniz ![]() Yunus Emre Ders acaba kaç derecede kaynar? Sınıf ayrımı sınıfta başlar ![]() İlk sevgilim,ilk düşmanım yada en kral arkadaşlar susun ![]() Hoca bişey anlatıyoo,defterine geleceğimi yazıyo ![]() Kalemin ucu kırık çoktan,kan damlıyo bu sayfalardan ![]() Ders gider,konu kalır bakakalırım ![]() Aklıma takılan suratıma yapışır,adımı kazın kara tahtalara kalın ![]() Puntolarla ![]() ![]() Boş vakitler intizarlarda,atılan taşın kanı durmaz,kara önlükler intiharlarda ![]() Nakarat 4* |
![]() |
![]() |
|