Meister-X - Mutluluğu Beklerken |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meister-X - Mutluluğu BeklerkenMeister - X - Mutluluğu beklerken Verse 1 ( Kaşif ) Gitmeden bu son kelam sakın unutma beni Birlikte yaşadığımız o güzel günleri Ayrılık gafil avladı inanki çok yorgunum Böyle olmazdım ama bugün biraz durgunum Dilde kilitli kaldı o sevgi sözlcükleri Üzgünüm tutamadım verdiğim sözleri Karşılıksız bir sevgi ağlatır bu gözleri Bazen dertlerle boğulurum ölümün eşiği Her göz yaşı senin eserin şimdi mutlumusun ? Odam çok karanlık biraz huzursuzum Yanan sigara destek ol anlatayım derdimi kaldırmaz bir daha bedenim heryer hüzün seli Yaklaşırken sona doğru kalbimde bir sızı Güneş doğmaz oldu yalnız kaldı ay ışığı Sesim yok artık kulaklarında sokaklar boş Dayan Yılmaz elbet biter her acı Nakarat 2x Kendimle baş başa kaldım kimsem yok artık Mutluluğu beklerken yitip gitti yıllar yazık& Verse 2 ( Azrail ) Yazan olsun ellerim ve satırlar isyanda Vazgeçmem beklemekten gözlerim ufukta Hüzünlendiğim an resmine baktım Daldım boşluğa bu anlamsız hayatım Maziden izler kalbimde kalmış Yalnızlığın şairi geçmişe yanarmış Zaman bana çok önemli bir şey öğretti Benim için sadece senin adın sadece aşkmış Duyma sözlerimi hadi kırılsın kalbim Şu fani dünyada zaten bir hiçim Ne acı bana ne de yüzüme gül Alışkınım özlemle geçiyor her gün Selam olsun dostlara beni unutmasınlar Bilinki bu yazar şiirlerde yaşar Kalbimin aynası sakın hor görme Ben giderim dostlar hadi kalın selametle& Nakarat 2x Kendimle baş başa kaldım kimsem yok artık Mutluluğu beklerken yitip gitti yıllar yazık& |
|
|
|