![]() |
Nefret - Hep Hiphop |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefret - Hep HiphopAyri dünyalarda yasiyoruz herkezin derdi farkli Kimisi için yasam acimasizdir ama kimisi içinse tatli gelir Ölmek istemez baskasini düsünmez Görmezlikten geldikleri insanlarin sirtindan geçinen Soyup sogana çeviren ondan sonra Saklabanliklarla güldüren zihniyet anlasilmamistir Masumane tavir takinan seytanlar Garibanin eglencesi sosyetenin rezaleti San söhret için namusunu koyanin örnegi ; Hamama giderken bile pesinde medya ordusuyla birlikte gezendir Gezen sansasyonel olmak kolay parayla satin alinan bir olay Çok ucuza dost çok ucuza düsman kisiligi Satilmaya hazir birçok insan Eger sende söhrep olmak istiyorsan ![]() ![]() ![]() Bizde böyle sey yok Bizde delikanli çok Pop´a karnimiz tok Devam et PopPop Yok Hephiphop gibi yok Sizin gibiler çok Ihtiyacimiz yok HepHiphop bir bomba Bana baksana laklaki birak Kafama taktigim gibi tak ve birak Yaptigin laklak alayiniz çatlak Gerçek hep Hiphop hep hiphop Hep hiphop mikrofonda patlayan bir bomba with the flow Kulaklarda reality show dangalak Bütün dertler bitti sadece sokak köpekleri kaldi Kista kiyamette aç ve açik yatanlar önemsiz belki gözünüzde Hastanede parasizliktan rehin kalanlari göz ardi eden Gözleri oymali bir torbaya koymali köpeklere vermeli Istanbul için gelismekte diyorlar gelisen teksey gece hayati Tarabyada usaklar Etilerde yumusaklar -´Bu haftada evlendim niçin gelmedin sen´? -´Haftaya bir daha evlen o zaman gelirim ben´ Marjinal olma çabasi içinde kendi sökügünü bile dikmeyi beceremez Çünkü aciz kendin beceremezsin terzide diktir git Çevremde dolasma hemen burdan ![]() ![]() ![]() Bizde böyle sey yok Bizde delikanli çok Pop´a karnimiz tok Devam et PopPop Yok Hephiphop gibi yok Sizin gibiler çok Ihtiyacimiz yok HepHiphop bir bomba Bana baksana laklaki birak Kafama taktigim gibi tak ve birak Yaptigin laklak alayiniz çatlak Gerçek hep Hiphop hep hiphop Jigololarina paralar yediren (Ihh!) Kocasinin etrafinda dansözler dönerken Çocuklari her aksam bir diskotekte Altlarinda son model araba trafik terörsitleri Yapmacik dünyalar bir anda yikiliverir Kokain partileri fakir olan as evleri Sadece Televizyonda sömürü Haber programlarinda güldürü her zaman bol olur bol Yokluktan çikmaza girip intiharin esigine gelen Anne-Baba bir ekmek bulamazken çocuguna Kimisinin derdi daha büyük ´Alanya mi , Bodrum mu ´ olsun bu sene Ne kadar da birlik beraberlik var bu ülkede Depremzede vatandaslar ´Yagmalandi´ kallesçe Ama bunlari görmeden kiçini kivirtan Karsinizda gerçekleri anlatan ´Hiphop´ Bizde böyle sey yok Bizde delikanli çok Pop´a karnimiz tok Devam et PopPop Yok Hephiphop gibi yok Sizin gibiler çok Ihtiyacimiz yok HepHiphop bir bomba Bana baksana laklaki birak Kafama taktigim gibi tak ve birak Yaptigin laklak alayiniz çatlak Gerçek hep Hiphop hep hiphop |
![]() |
![]() |
|