Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
müthiş, sarkılarından, teomanın

Teomanın Müthiş Sarkılarından Biri..

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Teomanın Müthiş Sarkılarından Biri..

konuşacağım uyusanda tek bir kelime bile duymasanda biterken bir zamanlar çok sewdiğimiz bu hikaye dokunuorum ellerine aralanmış bacaklarına eğilip ıslak ağzına ağzımı dayıyorum son kez
soluk soluğaa
saçların darmadağın iç çamaşırların odaya saçılmış dün ağladıktan sonra makyajın yastığına akmışuyandırmadan seni sıyırıp üstünden herşeyi terden ıslak vücudumu vücuduna dayıyorum son kez
soluk soluğa
artık çok üzmüyor beni hiç bişi hissetmiorum hatta bikaç anı sadece onlarda silinir nasılsa zamnla bırakmıştım uzun zamndır ama ihtiyacım var şu anda bazen bir içki şişesi yaşam destek ünitesi bu kez gerçekten giderken gerçekten terk ederken sana kapıyı çekerken uzun uzun bakıorum son kez
soluk soluğaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com