![]() |
İstanbul Attack - Hoo |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Attack - Hoo![]() ![]() ![]() ![]() İki cambaz 1 ipte olmaz,Kasırga'yla oyun olmaz ![]() Sırası gelene kırmızı kart ![]() ![]() Yolcular yoluna,düşman koluna, kalbi temiz olanlar zaten yanımızda ![]() Sor,ana tema neymiş bu parçada ![]() Sor,cevabını alamadıklarını ![]() Sor,meraklanıp bana soramdıklarını ![]() Sor,sor sor zor olanları sor… ![]() ![]() ![]() ![]() Alman arabamın içinde İtalyan yapımı makinamı takarım ben dilime… Tetiği çekerim girerim rüyana,kapını çalarım katarım tozunu dumana ![]() Havamı atarım 28′lik cantlarla ![]() ![]() Yolumu aç,kenara kaç dallama ![]() ![]() Bizimle kaç kişi çıktı bak yola ![]() ![]() Seninle kaç kişi çıktı bak yola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gölgeler peşimde önüm çok ak yo! Herkezi vurdum ah sıradan bak yo! Çok tuzak kurmuşlar,yolumda durmuşlar ![]() Beynimdeki güçle aaah! diplere vurmuşlar ![]() Benimle baktın rap bu!benimle kalktın tek bu ![]() Repimle yapığın hep bu,benim rapimle hopla ![]() Al rapimi kokla,benimle weck leri stopla ![]() Hop hop hop hooooooooop!… Benimle sözleri ekle,benimle weckleri kekle ![]() Herzaman tepe zirve,düşmanı kitle kitle ![]() Bizim raple vurduk kalpleri göklere ![]() Su uyur tilki uyumaz bunuda böyle bile… ![]() ![]() ![]() ![]() Sesi bana ver ıııııı! gerisi beter ııııı! Benden akan ter ıııı! cihana bedel ıııı! Aslan gözüme bak,arkana yaslan;yıllan ![]() Yaz lan,bizi ezberle,darlan ve paslan… Yaz-yaz lafımızı,kara tahtaya kazı adımızı ![]() Kaz kaz mezarımızı,kürek olunca mı alacan canımızı? Kı-kasma kasma,bizi duydun dasımı yazma ![]() Kı-kısma kısma, volümünü aç kimseden tırsma… Yok-yok-yok zor bu stilll…Çok-çok-çok kor bu dil!… ![]() Düşman topuktan kokar,zoru gördümü ayak yıkar ![]() Sultan topraktan korkar,beni gördümü sandık açar ![]() |
![]() |
![]() |
|