![]() |
Dj Suskun-Sürme Gözlüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Suskun-Sürme GözlümSürme gözlerini özledim ![]() ![]() Benim için bir sen vardın ![]() ![]() Ve hep sen olacaksın ![]() ![]() Senden başkası bana haram ![]() ![]() Olamam senden başkasıyla ![]() ![]() Ben seninim sende benimsin ![]() ![]() [nakarat] Sürme gözlüm nerdesin arıyorum seni her yerde ![]() ![]() Ne yaparım ben sensiz benim güzel yüzlüm ![]() ![]() Özledim ben seni Ne yaparım aşkım gel ![]() ![]() Nerelerdesin sen olmuyor aşkım sensiz ![]() ![]() Yine bir akşam üstü elimde sigara ![]() ![]() Oturmuş yanlızlığı düşünüyorum ![]() ![]() Gönlümde büyük sızı kalbimde yara ![]() ![]() Hiç gelmeyecek olan bir sevgiyi bekliyorum ![]() ![]() İsyanım Ne kadere nede allahıma ![]() ![]() Özlemim bilmeyen nankör insanlara ![]() ![]() Vede sonu olmayan kiralık sevdalara ![]() ![]() Hiç gelmeyecek olan bir günü bekliyorum ![]() ![]() Ölümüme sebep olma yeter artık dön geri bana ![]() ![]() Gel De öldür bitsin ![]() ![]() Oo kötü anıları silelim hayatımızdan dünlerimizi ![]() ![]() Gömelim maziyi karanlık mezarlarımıza ![]() ![]() Sigaramın her dumanında senin adını yazıyor ![]() ![]() Benden uzak değilsin gözyaşlarımın arasında saklısın ![]() ![]() Kendimi kaybettim çıkılmaz bir kuyuya düştüm ![]() ![]() Bulamıyorum kendimi ![]() ![]() Ağlama gözlerim yeter yaşlar dökme boşuna ![]() ![]() Mutluluk kucak açtı işte benim gönlüme ![]() ![]() Dur diyelim artık çektiğimiz Bu dertlere ![]() ![]() Şu gelen sevgiyi De yitirmeyelim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|