|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2009, fastermyth, kalbimde, saklı, şanışer |
![]() |
Fastermyth Ft. Şanışer - Kalbimde Saklı (2009 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fastermyth Ft. Şanışer - Kalbimde Saklı (2009FasterMyth Aşk en güzel şeydi bi zamanlar Acısı geçti artık evet zamanla Şimdi bana kalan sade gam anla Senin sevgini alamam paramla Arındırmıştım ben kendimi senden Ama çarpıyordu ki kalbim senlen Esiyordu yandan soğuk bi meltem Dolanıyordu hala beynimde senler Bu eskimiş bi fotoğraf Artık yok karşında o saf oğlan İçimde acı var içimde buhran Bi de sevgi şu an nefretle boğulan Düğümlendi boğazım Konuşamıyorum artık Bana verdiğin en iyi hediye konuşamamak mı Şimdi acı dert benim kalbimde saklı ama Herşey açık artık karışamaz aklım ŞanışeR Hayat bana sen dedi gözüm kara aşkla Ben sokaktayım kafamda bi kara şapka Şemsiyem açık yağmur yağar hızlı Üstüm kuru moruk ama ayaklarım ıslak Tabi ki aklım sende yine Hayatımı s ![]() Konuşma şimdi sırası mı Sözlerine ben inanmıyorum ama gülüm Sen de yine Ne işe yarar ki güzelliğin güzel değil için Birini sevdim ama o sen değilmişin Ben çoktan unuttum ve sen de unut beni Ama açtığım her telefon sana umut verir Para yok cebimde şu an 10 lira bile Başka bişey yok ki Sarp hayatta kayda gir habire Bir habere bakar şimdi küserim hayata Bu kalbe iki kişi sığmaz içeri baya dar ![]() |
![]() |
![]() |
|