![]() |
Şanışer Ft. Bela - Doğru &Amp; Yanliş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şanışer Ft. Bela - Doğru &Amp; YanlişŞanışer Verse Tarz çaldım doğru rap yaptım yanlış ekselansım affet ![]() ![]() Herkes doğru herkes savcı ben suçlu tek suçlu Çok yazdı yolu çıkmazdı sağı bağnazdı solu manasız şer Çok ağladı evi zindan oldu hayatını girdap aldı birden oldu Şimdi aklı yap-boz artık anlamazdı kimisi mazi tanımazdı neyse Gülsede olmazdı içi ağlardı güvendiği dağda kış vardı Çok sevdim doğru yok şimdi doğru kaybettim doğru tek suçlu benim yanlış Rap yaptı sevgilin hayatmış boşver seni anlatmış yine Deniz olcakmış güneş olcakmış seni alcakmış ve o alçakmış aslında yeni tanıdım ![]() ![]() Hani kanıtın?Beni damıtın pislikten ![]() ![]() ![]() NakaraT Bugün bi şarkı yazdı kalbim yine onu özleyerek Sen değildin sende kalsın hislerim Rüyalarıma aşık oldum yine bulanık hatırama Uyandığımda yoktun yanımda diye bu serzenişlerim ![]() ![]() ![]() Bela Verse Rabb’im nefesim kutsal hazinem doğruyu yanlışı ben bilemezsem ![]() ![]() El yüzden düşmez üzülsem o senin kudretin boynu bükersen Namerdin doğru kan damlası tek bir hata ile bitti sefası Batan her geminin kaptanı olmalı bir de cinayet seri bi dalgası Ben havlu attım rüyama tabir eğri yolun sonu olursa ahir Hangi cihan benim olursa olsun herkes önümde olsa cevahir Sırta diken ve de karala bi tahta gökyüzü yağmur pustu ve hasta Gözlerim halen puslu ve yasta yanlış bendim o doğru devasa ![]() ![]() Aslında derdim en içten şeytan bile gülersin içten Alem beni tanır semazen bir tanrım var birde kifayem NakaraT Bugün bi şarkı yazdı kalbim yine onu özleyerek Sen değildin sende kalsın hislerim Rüyalarıma aşık oldum yine bulanık hatırama Uyandığımda yoktun yanımda diye bu serzenişlerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|