![]() |
Master Sezer - Murat Sahin - Gülmeyi Unuttum 2O1o |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Master Sezer - Murat Sahin - Gülmeyi Unuttum 2O1oSiir : Ben Bir Kansiza Kandim Sevdim Onun Icin Öldüm Bittim Deyermi Allahim Bilemedim Aklim Fikrim Sendeyi Bilirmisin Bu Cani Öldürdün Ya Simdi Allah Belani Versin Nakarat : Gülmeyi Unuttum Ask Bir Hayal Gözlere Bakamadim Canim Yanar Bu Kalbi Anliyan Sen Degilsin Ah Kalbim Kalbim Aglar Gülmeyi Unuttum Ask Bir Hayal Gözlere Bakamadim Canim Yanar Bu Kalbi Anliyan Sen Degilsin Ah Kalbim Kalbim Aglar Rap : Pesinden Kostum Agladim Belki Yorgun Düstüm Yanlizliga Ellenden Tutan Olmadiki Anladim Gitmek düstü Durmamda O Gözleri benden Mahrum eden Senden Kansiz Unutma Kalbime Bir Yara Actin Gittin Ellere Sadik Kaldin Ya Mavi Gökyüzü bile bana düsman Kesilir oldu Senin Yüzünden Ey Allahim Söyle Hatami Sevmek Sucmu Kalbime Bilmem Rodosa Salladim Sevgimi Kalbimi Gözleri Askini Sevgini Bedeni Var Yok Say Sen Artik Sevgi Dolu Kalbi Öldü Bitti Bir Zamanlar Bir Can Vardi Seni Kendinen Cok Sevmisti Kendin Haykirmistin Hata Seviyorum Diye Ben Seni Ellerimden Tutun Dedi Ya Ben Sensiz Yapamam Bir Daha Yalanmis Gözlerin Anladim Artik Sevmem Zaten Bir Daha Nakarat : Gülmeyi Unuttum Ask Bir Hayal Gözlere Bakamadim Canim Yanar Bu Kalbi Anliyan Sen Degilsin Ah Kalbim Kalbim Aglar Gülmeyi Unuttum Ask Bir Hayal Gözlere Bakamadim Canim Yanar Bu Kalbi Anliyan Sen Degilsin Ah Kalbim Kalbim Aglar Siir : Sen Kendini Bilmez Bu Hayat Sana Haram Olsun Ellerimi Sensiz Biraktin Ama Aglamam Unutma Ben O Hatayi Senin Icin Binlercekes Yaptim Ve Su An Son Kez Yapmaktayim Evet Agliyorum Suan Sana Degil Kendime Senin Gibi Bir Yilani Nasil Sevidim Ah Allahim Neden Bu Canimi Al da Bittsin Bu Aci Dayanamam Dayanamam Öldüm Allahim Nakarat : Gülmeyi Unuttum Ask Bir Hayal Gözlere Bakamadim Canim Yanar Bu Kalbi Anliyan Sen Degilsin Ah Kalbim Kalbim Aglar Gülmeyi Unuttum Ask Bir Hayal Gözlere Bakamadim Canim Yanar Bu Kalbi Anliyan Sen Degilsin Ah Kalbim Kalbim Aglar |
![]() |
![]() |
|