Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
patron, poet, skor

Poet - Patron - Skor

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Poet - Patron - Skor

Patron verse:

Bana mı lafın o kapalı kutudan tarama çıkana kadar o tayfandilimden düşenin yerine yenisi hadi be birisi daha bu tarzdanmeydan okusunun sıkıysa karete tipinde tekme sözüm,bırakıp geride kiminin dostu düşman kimin derdi solmuş gülütipine harca paranı fakat o paralı çakallarınıpanama kanalı üzeri çift taraflı akıntıdada boğarım adamımaslen sefile yakınımkasten egona dayalı rapten bıktımpastel boyalı manitanın yüzünde fondoten ve dışkı!kaçgün aynı havadan soludukkanadı kırılan savaşa doğru,tarafı konumu belli -tekeledayalıkomitekurulucom-komide bensem dükkan kapalı koloni hali solunum zordursürüde koyunu kapan bi kurt var gerizekalı çoban çok yüreğim element olarak ateşi seçti kel evet başımın yarısıyaralı tarafım melodi havası,madama göreyse sitkomtanımak beni bi günde, mezarın aramak hevesin kalınca kursak dolunca şarabım dolucadiktim kafama bitti nokta koy!Saian verse:Yanımda mavzer var trak trak lan flak flak lan panzerlergıdak gıdak rap var bide çar çakal içimize kurt düşmüş kanserlerrap sana pata küte giriversin aha dp kocaman miğfer patron flexinitin götünden sample kestik biz tektik ve de tektükdrumda parsel parsel katla vietkom zor yaverlokalize birlikler bana mamafih partin patlar kastenteslimsin pes faber kastel yoktur present past tensetüm pedofili babaları eşref kolçak siksin sen beklesürçü lisan siklemem bu kerte perte döndü heptenküfre perde çek ve kerpetenle rape yeltenfilikalarda irin cerahat az da kanlı pazensokratesten bana yalan felsefik bi sofra kaldıpaldır küldür öldü merhum belki bize küstür(ne dersin?)sanmam kurt adam angolosakson rüyası gidin sorun belki de kendisi akıncı dölü türk oğlu türktür

NAKARAT:

4 kişilik sıradışı rhymler işte flowsonuç dersen işte sana budur sapık battle yow!merak eden varsa kimin elinde undergroundson ihtar işte sana,bu maçta bellidir skor!Da Poet verse:Zülfikarımın kanı mürekkep müebbet,kürek çek ki kündeye gelsin sukunet,popülasyon getirisi gündelik husumetgeri viteste destinasyon bariz ki harabebill gatesi kıskandıran varlığımın adı rapbu kulanın bağırında açan yediveren bana merhem değil,müzik elzem muhteremmüzik setini çeyzine saklarsn muhtemelyüksek bi irtifa,istifra sebebimben öcümü dünden almak istedim olmadı denedim!yazmassam küser defterim susar kalemimher bi yanı tel örgü oldu gökkubbeninpadişah kesilirken kesilmeliydi parmaklarınben karanlık gecesiyim aydınlık sabahlarınsoframa gelip çöksün masum yüzlü çekellarınbir gram samimiyet bulamadığım çıkarcı suratların

Karaçalı verse:

Pratisyen ****** en hakiki mürşit wack !alaylı mektepten bozma merkep her ihtimalde celbedeneş zamanlı kıraç iklimde kırbaç rapime salim azman dişli hayvanoğlu hayvan*****i yuttu haybeden !ağzı bozdu imam cenabet- hızla cenabetalmadan taharet dakikasında indi rahledenmehterane geçti akşam halvet bekisiydigemici ipiyle kızlık dikti aşkı katleden !mülteci afaroz eşgaline bodozbeş kalibre mehterane kah numune hoyrat *****!dosthaneyse fikrin müspetse zihnin lutfetsem her daim görkemine ecel zahir oyna bitir !kudretsiz kafir boyunu geçer bu lirik guslet bir ahirataklarım birbirinden avantgart üstad benim !nusret mayınımaçılır fallar lan !Ali'den size üç vakte kadar kocaman bir tayyar var !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com