|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başkasinin, grup, kiz, olacak, platonik, sevdiğim |
![]() |
Grup Platonik - Sevdiğim Kiz Başkasinin Mi Olacak??? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grup Platonik - Sevdiğim Kiz Başkasinin Mi Olacak???Şarkı Sözleri Sevdiğim Kız Başkasının Mı Olacak? O güzel gözler başkasına mı bakacak? Narin ellerini söyle kimler tutacak? O fidan gözyaşımla sulanacak? Ellerin uzak ellerin uzak oldu yasak bana, Beni rahat bırak bırakabilir sözleri tuzak bana ![]() ![]() ![]() Derde derbeder derdime derman olamadın yarama, Aşkı öldürdün, çek vur öldür beni hiç acıma!!! Rap ACIMADAN GİTTİN BİR DERDİME BİN DERT DAHA EKLEDİN ![]() ![]() HİÇ Mİ İÇİN SIZLAMADI? CAHİLCE GİDİŞİNLE , BENİM BU KALBİMİ ÖLDÜRDÜN ![]() HİÇ Mİ İÇİNDE İNSAF YOKTU ? SENİ DELİCESİNE SEVEN BU İNSANI YIKTIN ![]() ELLERİNİ GİT DE BAŞKA ELLERE VERDİN, BENİM SONUMU KENDİ ELLERİNLE BELİRLEDİN SEVGİLİM!!! HADİ GİT ŞİMDİ DÖNME BİR DAHA ![]() ![]() ![]() ELLERİNİ BAŞKA ELLERE VERMİŞSİN VE BENİM OLAMAZSIN ARTIK BİRTANEM ![]() ![]() SENİ DELİCESİNE SEVEN BU İNSANI, YIKIPDA GİTTİN,EZDİN GEÇTİN! NASIL DA YAPTIN BU HATAYI? ŞİMDİ BEN NE YAPARIM SENSİZ??? AŞKIM HALA SEVİYORUM SENİ DELİCESİNE BUNU BİL!!! Sevdiğim Kız Başkasının Mı Olacak? O güzel gözler başkasına mı bakacak? Narin elleri söyle kimler tutacak? O fidan gözyaşımla sulanacak? Ellerin uzak ellerin uzak oldu yasak bana, Beni rahat bırak bırakabilir sözleri tuzak bana ![]() derde derbeder derdime derman olamadın yarama, Aşkı öldürdün, çek vur öldür beni hiç acıma!!! |
![]() |
![]() |
|