![]() |
´´..Hasretin Yüreğimde..´´ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ´´..Hasretin Yüreğimde..´´Hayatımdaki hersey bitmisken sen geldin yanıma ![]() ![]() Can kattın canıma ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu ne olur anlasana ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dünya sensizken haram olsun bana!! Yalnız seni sevecegim bundan sonra ![]() ![]() Birtek sen varsın hayatımda ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ne kadar özleyecegim ![]() ![]() ![]() ![]() Senin hasretini cekerken herzaman senle kavusacagımız gün aklıma gelir ![]() ![]() Sabır verir bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum ama Birtek Seni!! Bir ömür boyunca yalnız sen olacaksın dünyamda!! $u ömrümde bir sen varsın benim icimde ![]() ![]() Hasretin var yüregimin bas kösesinde ![]() ![]() Gün gelir yar biter elbet ![]() ![]() Bu hasretlik gecer gider ![]() ![]() Ben mecnunum sende benim leylamsın ![]() ![]() Hep beklerim inan sen benim tek varımsın ![]() ![]() Bu karanlık gecelerde dogar isyanım ![]() ![]() Sana muhtacım!! Bu dünyada bir seni sevdim baskasını istemem ![]() ![]() Bir baskasına askım diyemem ![]() ![]() Dizinin dibinden ayrılmam bir ömür baskasına gitmem ![]() ![]() Inan askım ben senden baskasını sevemem ![]() ![]() Gecem sen gündüzüm sen ![]() ![]() Ayım sen günesim sen ![]() ![]() Bu dünyanın anlamı yine sen ![]() ![]() Sen benim icin bu dünyadaki en degerli varlıksın!! Rabbim seni benden baskasına yar etmesin ![]() ![]() Inan askım herseyden cok seviyorum seni bilesin ![]() ![]() Askınla bana mutluluk veriyorsun ![]() ![]() Yasadıgım hergüne anlam katıyorsun ![]() ![]() Sen bu sevgimden daha fazla sevgi hakediyorsun ![]() ![]() Inan sevdigim bu kalpte sonsun!! |
![]() |
![]() |
|