![]() |
Hasan Yükselir - Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan Yükselir - Şu Yalan Dünyaya Geldim GeleliYalanmisda dunyanin otesi yalan ![]() ![]() ![]() vay Vay ![]() ![]() Aman Bir efeliymisde yari elimden alan Of ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanmisda dunyanin otesi yalan ![]() ![]() ![]() ![]() Vay Vay ![]() ![]() ![]() ![]() Aman bir efeliymisde yari elimden alan Of ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aman eller misira sultan etseler istemem galan vay bana vay vay ![]() ![]() ![]() ![]() Ah dosta aglayipda dusman aglayan kelle ![]() ![]() ![]() ![]() Yalanci dunya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Şu yalan dünyaya geldim geleli Tas Tas ictim avlunun sahibiyken ![]() ![]() Ya dost ya dost ya dost ya dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kahpe felek vermez benim muradimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Viran koydum or sumbullu bagiyken Ya dost ya dost ya dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Karaca oglan derki Bakin haline ![]() ![]() ![]() ![]() Omrumun yarisi gitti talana Ya dost Ya dost Ya dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sual eylen bizden evel gelene dost Kim var' imis biz burada yok iken Ya dost ya dost ya dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dost dost dost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|