![]() |
Gökçensilinen Cümleler (Ft Ceza) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökçensilinen Cümleler (Ft Ceza)Hatırlar mısın bir zamanlar bana verdiğin o sözleri Bir zamanlar derim çünkü şimdi hepsi teker teker uçup gitti Ne güzel başlamıştı oysa o güzel günler değil mi Ölüm bile ayıramazdı bizleri şimdi ise her şey tek tek bitti Oysa devam etmeliydi seninle çok güzel hayallerimiz vardı Geleceğimizi şimdiden planlamıştık hatırladın mı o eski zamanları Çok güzel ve sevgi dolu günleri mutlu aşk saatlerini Yoksa unutup kaldın mı her şeyi bir köşeye silip attın mı Göze almıştım oysa aşkımız için ben her kötü şeyleri Kaçacaktık birlikte buralardan unutup da herkesi Sen ve ben hayal âleminde olacaktık kral ve kraliçe Ama olamadık birlikte ama olamadık ne çare Kıydın mı sen acımasızca onca yaşadığımız güzel anılara Kanmışın sende herkes gibi o sahte ve yalancı masallara Senin ilk bakışında ki o saf ve temiz halin bile hala Kazınmış duruyor yine aklımın en uç noktalarına Anlam veremiyorum artık senin için yazdığım bu satırlara İnanmıyorum artık sana ne kadar çok değer harcadığıma Sen inanmadın artık benim her zaman ki inandıklarıma Silip attın artık her şeyimi değer vermedin haykırışlarıma Ben her gece rüyalarımda bile sadece ve sadece seni sevdim Sen ise ne yaptın bütün duygularımı her şeyimi aldın gittin Sen benimdin her şeyimdin tek sevdiğimdin tek ağladığımdın Sana olan aşkım için bana bunları damı yapacaktın Karma karışıklaşmakta artık sana karşı olan duygularım Kar mı kalacaktı yanına bana karşı bu yaptıkların Hayır, kalmayacak yanına bence sende bunu iyi biliyorsun Bitirdim artık bende her şeyi, çok sevdim ama ne yapayım dayanamadım Vurdum yine kendimi odama Kalemimle kâğıdım tek dost bana Anlaşılmaz dört bir taraf Fark edilmez her bir tuzak Hep bil keza Hayatım ya da büyük bir kaza Hep yaralandım hep daldım Anlaşılamadım hep kaldım Anlatılamadım Tek melekti o beklide şeytan Bir duygu vardı anlaşılamayan Elleriyle kalbimi taşlayan Filmin sonunda hep yeniden başlayan Her sahne drama sonucu gelmez Hazinemdi o değeri biçilmez Geride kalanların hepsi geçilmez Gülmek yok şıklarda seçilmez Bir masaldı bekli ve ben kandım Ya da bir rüyaydı artık uyandım Hepsi yalandı gerçeği sandım Artık bitti ve geçmişi andım Geri dönülmez bir yol girdik biz Mecnun Leyla misali ikimiz Sonuysa uçurum bulunmaz bir yön Oralar soğuk şans varken geri dön Bak gözlerimin içine gör hayatını Boşluktayım tut ellerimi Geri getir kaybolan anlamları Baştan yaz silinen cümleleri Bak gözlerimin içine gör hayatını Boşluktayım tut ellerimi Geri getir kaybolan anlamları Baştan yaz silinen cümleleri Yaşarım her anı ben soluksuz Saf her duygum sevgim sonsuz Kalbim bir uçurum bugünlerde Dün yanımdaydı şimdi nerede Yüreğim yerde bedenim serde Hayatıma perde yüzün hep bende Kısmetim şerde deva sende Beklide böyle yazıldı kaderde Anlamsız bakar artık gözlerim Yaraladı kurşun misali sözlerin Her zaman özlerim sevmesen de Problem benim çözümü sende Dört duvar üstüme üstüme gelir Yanımda cennet ayağına serilir Bakışların çarpıyor ya bana Hiçbir şeyi değişmem işte o ana Artık hiçbir söz fayda etmez Gün geçti artık geriye dönmez Biri var orada ama ses gelmez Sevinç rüzgârı üstüme esmez Nedensiz bu acı yürekten uçmaz Gülmek artık yüzüme yakışmaz Hayatın yolu kederden şaşmaz Umut pınarı bir daha hiç akmaz Sahilde esen o hafif rüzgâr Dokunur tenime içimi gıdıklar Ellerin gibi huzur getirir Gece uykularım seni bana getirir Sen şimdi rüyalarımdaki güzel Hep vardın sanki sonu ezel Dilimdeki tek eylem suskunluk Artık tek yoldaşım yalnızlık Bak gözlerimin içine gör hayatını Boşluktayım tut ellerimi Geri getir kaybolan anlamları Baştan yaz silinen cümleleri Bak gözlerimin içine gör hayatını Boşluktayım tut ellerimi Geri getir kaybolan anlamları Baştan yaz silinen cümleleri |
![]() |
![]() |
|