![]() |
Özge Hakik-Ask-İ Can.. Ful Album Sarki Sozleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özge Hakik-Ask-İ Can.. Ful Album Sarki Sozleri![]() Özge Hakik Elveda bir sevda oyunu oynadık senle duygular sahte aglama kandırdık bizi aşkı aradık parçaladık yılları boşuna ayrılmanın vakti geldi giidyorum üzülme elveda sevgilim elveda bu aşk bitti elveda sevgilim ayrılık zamanı şimd, sana mutluluklar dost olduk bundan sonra bizim sevgimizin zamanı bitti bir yanlış yaptık ikimizde geçem oldu kaybedilen dönülmez yolun yolcusu oldu kaybeden bizdik sonuç bu ayrılmanın vakti geldi giidyorum üzülme elveda sevgilim elveda bu aşk bitti elveda sevgilim ayrılık zamanı şimd, sana mutluluklar dost olduk bundan sonra bizim sevgimizin zamanı bitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özge Hakik - Bundan Sonra SözLeri yaLancı vefasız yarim Bana düğün bayram yas bundan sonra Senin hasretLiğin beni öLdürür ELLeri bağrına bas bundan sonra HasretLe günLeri ayLarı saydım Unuttum demişsin eLLerden duydum Ben senin adını vicdansız koydum İster darıL canım ister küs bundan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özge Hakik Bilebilmezsin sen gözyaşım olsan hiç durulmasan anlasan beni sen çok sevdiğim bilsen beni mutlu etsen göresen yüreği sen bakar görmez duygu hissetmez sevebilmessin sen sevgi bilmez çok sevenin kıymetini bilebilmessin sen bakar görmez duygu hissetmez sevebilmessin sen bakar görmez duygu hiç hissetmez sen sevebilez çok seveniin kıymetini bilemez sen vefalı olsan sana aşkımla anlasan beni sen mutlu dünyamda hep yanımda olsan bırakma beni sen bakar görmez duygu hissetmez sevebilmessin sen sevgi bilmez çok sevenin kıymetini bilebilmessin sen bakar görmez duygu hissetmez sevebilmessin sen sevgi bilmez çok sevenin kıymetini bilebilmessin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özge Hakik Ayrılığın Yükü ayrılığın yükü ağır taşıyamayız sevgilim bize deli eden aşkı unutamayız sevgilim bensiz mutlu olmassın anlılarda kaçamassın seni yanlız ben anlarım başkasıyla olamassın ben aşığım senden öyle bir gururla çekip gitme seviyorum diye diye bu ayrılıgı ![]() ![]() gidem dersen sana gelemem darılıp sana küsemem seni kimseye soramam aşkımız bitti diyemem sen o çok sevemedim ağlayıp glemedim bırakıp gidemedim kalbimin tek sahibisin gelme girme sevme gitme gelme gitme sevde gitme suçlu sensin yada benim ne farkederki sevgilim bana acı çektirince mutluysan olur sevgilir kurdugum o hayalleri aşk dolu o geceleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özge Hakik Aşkı Can Beter oldum buralarda heder oldum acılarla bu karanlık akşamalrda çilem oldu aşkı can bu karanlık akşalarda çlem oldu aşkı can bunu sevmedi gözüm uykuyu bilmedi gönül gimswyi sevmedi gözüm uykuyu bilmedi görebilsen bu hallimi gelirmiydin aşkı can görebilsen şu halimi gelirmydin aşkı can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özge Hakik Bile Bile Aşkın zehir olsada bile bile içeceğim Derdin büyük olsada bile bile çekeceğim kalbim huzur bulmasada senden vazgeçmeyecegim kalbim huzur bulmasada senden vazgeçmeyecegim bile bile seveceğim bile bile seveceğim çektirdiğin acılara ragmen yine seninleyim umut vermez içir gönül bile bile seveceğim gecelerce bounca hep seni bekleyeceğim belki bir gün kavuşmadan acılarla öleceğim aşkın zehir olsada bile bile içeceğim derdin bütük olsada bile bile çekeceğim kalbim huzur bulmasada senden vazgeçmeyeceğim kalbim huzur bulmasada senden vazgeçmeyeceğim bile bile seveceğim bile bile seveceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|