![]() |
Gürsel-Vesaire.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gürsel-Vesaire..anLiyorum artik yavas yavas bu dünyayi eskiden yanimda oLanLar simdi düsmanim yani hersey cikara dayaLi insanLik yaLanmis ask ve sevgi mi yok Lan hepsi sonra agLatir kac kisiydi eskiden dostLarim bir bakiyorum yine ayni ama yüzLer degisik geLiyordu gözLerim bozuk artik secemiyorum kimseyi kaLirsa yanimda kardesLerim yürürüm beLki sigarami yakiyorum bogaza karsi simdiLerde düsünüyorum nerde eski arkadasim bekLiyorum dönmesini ve sevdigim o kizi agLamazdim bukadar hersey istedigim gibi oLsaydi vursaydim hayata aLdigi her günüm icin yazik ki sakLaniyoruz arkasina biseyLerin savundugumuz düsünceLer ve ben artik öLüyorum seLam söyLeyin onLara resimLerini gömüyorum ordaLardi onLarda görüyorum hepsini degismemis yüzLeri yine birLikteyiz kaLdirimLar üstünde biz yürümekteyiz seviLirdim eskiden simdi üzüLmekteyim yürüyorum bir arka sokakta yine yaLnizim her an kavga cikabiLir yada oturup agLarim yaLniz gecen her günüm icin vedaLarim giderek bittirdim ben o zor yüksek dagLari suretLere bakiyorum sifatLari degismis tek dostum sigaram ve sevgiLi sevgiLim korkuyorum öLmekten bu araLar hemde cok bitiriyorum yoLLari ama hic sanci yok kimi sevsem sonunda yine sIkinti basar degistiremiyorum bu Lanet dünyada kuraL gittikce yoLLari mesafeLer beni yorar susunca kapanmiyormus kaLpteki yara yine sonuna geLdim 16Lik bi hikayenin susuyorum yavasca sakin duymasinLar beni bu parcada söyLedim icimden gecenLeri isterseniz dinLeyin isterseniz siLip gecin ordaLardi onLarda görüyorum hepsini degismemis yüzLeri yine birLikteyiz kaLdirimLar üstünde biz yürümekteyiz seviLirdim eskiden simdi üzüLmekteyim |
![]() |
![]() |
|