|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, dosya, kullanılır, kurtarma, recuva, resimli |
![]() |
Recuva Nasıl Kullanılır? Dosya Kurtarma (Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Sünger Bob
|
![]() Recuva Nasıl Kullanılır? Dosya Kurtarma (Resimli Anlatım)Dosya Nasıl Kurtarılır? Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor ![]() ![]() ![]() Bu dosyaları geri dönüşüm kutusuna gönderilmeden silindiği zaman kurtarmak aslında kısmen mümkün ![]() ![]() Recuva ile Dosya Kurtarma Ücretsiz bir dosya kurtarma programı olan Recuva, flash disk’lerdeki, kameralardaki, iPod’lardaki ve sabit disklerdeki silinen verileri kurtarabiliyor ![]() ![]() Recuva Nasıl Kullanılır? (Resimli Anlatım) Recuva Türkçe olduğundan kullanımı kolay bir program ![]() ![]() Önce en alttaki indirme linkini kullanarak programı indiriniz ![]() ![]() ![]() Programın kurulumunu bitirip çalıştırdığınızda iki seçenek ile karşılaşırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonraki pencerede silinen dosyalarınızı nerede arayacağınıza dair bir seçim yapmanız gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Sonraki adımda tarama işlemine geçilir ![]() ![]() ![]() Burada Yerel Disk (C:) yazan yerden tarama yapacağınız sürücüleri veya USB flash bellek veya hafıza kartı gibi harici aygıtları seçip “TARA” butonu ile işlemi başlatabilirsiniz ![]() Klasör yapısını geri yükle seçeneğini işaretlerseniz virüs ya da yaptığınız bir işlemden dolayı yanlışıkla silinmiş dosyaları kurtarabilme şansınız var ve evet % 100 kurtarır gibi bir şey söylemek mümkün değil ![]() Tarama işlemi çok kısa sürüyor ![]() ![]() Yukarıda D: sürücümde yaptığım tarama sonuçlarını görüyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurtar butonuna basınca kurtarılacak dosyaları kaydetmek istediğimiz yeri soran yukarıdaki pencere açılır ![]() ![]() Recuva 1 ![]() |
![]() |
![]() |
|