Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
harçli, pane, tavuk

Pane Harçli Tavuk

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pane Harçli Tavuk



PANE HARÇLI TAVUK

Tavuk eyer bütünse pirzola gibi parçalara bölüyorsunuz yada hazır dilimlenmiş alıyorsunuz

bir kabın içine hazır PANE harcını döküyorsunuz

ayrı bir kaptada 3 yumurtayı kırıp çırpıyorsunuz

parçalanmış dilimlenmiş tavuk dilimlerini önce yumurtaya

sonra PANE harcına bulayıp

yağsız tavada yada fırında orta ateşte güzelce kızartıyorsunuz

sonra arzuya göre pilav demleyip servis yapıyorsunuz

AFİYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.