![]() |
Kalpli Ravioli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalpli Ravioli![]() Malzemeler 450 gram ıspanak, sapları bğyğk ve doğranmış olacak 1 çorba kaşığı taneli hardal çok az susam yağı yarım çay kaşığı hindistan cevizi 2 çorba kaşığı kuru ekmek içi bir tutam tuz ravioli için : 1 çay kaşığı irmik 2 tatlı kaşığı zeytinyağı yarım su bardğı su tuz sosu için: 1 domates 1 Kıyılmış soğan, 1 çorba kaşığı ![]() 1 diş sarımsak, kıyılmış Tuz ve karabiberbir tutam acı biber Tarif ısnağaı buharda soteleyin , soğanları bir tavada kavurun ve sotelenmiş ıspanağı tavaya ilave edin içine baharatları katın mantı hamuru için : gözkararı unu eleyin büyükçe bir kaba koyun içine azar azar su ekleyin bir miktar tuz atın veya bildiğimiz mantı hamuru gibi hazırlayın ![]() elinizle bir miktar hamuru alın ve açın içine kavrulmuş ıspanağı ekleyin ve kapatın, şekil verin, hamuru tuzlu suda yüksek ateşte mantı yapar gibi pişirin sosu için: rendelenmiş domatesi, soğanı, zeytinyağını ve sarımsağı ayrı bir tavada soteleyin içine baharatları katın ![]() |
![]() |
![]() |
|