![]() |
Tavada Çıtır Patates |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavada Çıtır PatatesAçıklama : hem kahvaltılık hem de et yemeklerinin yanında yenebilecek bir lezzet ![]() ![]() ![]() Zorluk Derecesi: Kolay Kullanılan Malzemeler: yeterince patates sıvıyağ et suyu ya da tableti tuz baharatlar ![]() ![]() ![]() Hazırlık tarifimiz için yanmaz tava kullanılmalıdır ![]() ![]() ![]() Tarifin Hazırlanışı patatesleri soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu tarifin özelliği patatesleri suyunu çekip altları iyice kızarıp çıtırlaşana kadar pişirmek ![]() ![]() ![]() püf noktası : pişince bir kaç dakika kapaklı bir şekilde bekletirseniz tavadan çok daha kolay alabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|