![]() |
Marul Yaprağına Sarılmış Tay Usulü Biftek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marul Yaprağına Sarılmış Tay Usulü Biftek![]() Malzemeler (2KİŞİLİK) 1/3 kg ![]() 1 yemek kaşığı acılı sos 1 adet ince dilimlenmiş yeşil biber 2 yemek kaşığı balık sosu 1/2 kg ![]() 1 adet soyulmuş ve ince dilimlenmiş havuç 2 adet dilimlenmiş misket limonu 1/2 doğranmış taze kişniş 1 adet yapraklarına ayrılmış marul Tuz ve karabiber Hazırlanışı 1-Izgaranızı yüksek ısıda beş dakika süreyle ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Küçük bir kapta acılı sosu, balık sosunu ve bir misket limonun suyunun yarısını düşük ısıda karıştırın ![]() ![]() 3-Bir marul yaprağı arasına yerleştirdiğiniz etinizin üzerine dilimlenmiş biberleri, kırmızı soğan halkalarını, taze kişnişi, kalan sosu ve limon suyunu ekleyerek servise hazır hale getirebilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|