Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, tarihin, yanılgıları

Tarihin En Büyük Yanılgıları

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tarihin En Büyük Yanılgıları

Hepsi teknolojinin uzmanlarıydı; ama yaptıkları bu yorumlara bugün herkes gülüyor

TEKNOLOJİ UZMANLARINDAN TARİHİ GAFLAR Foto Analiz
Teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerlemeye devam ederken, bir yandan da insanoğlunun hayatını değiştirmeyi sürdürüyor Cep telefonlarından TV'lere, MP3 çalarlardan laptoplara kadar birçok cihaz, artık çağımızın vazgeçilmez bileşenlerinden biri olmuş durumda
Ancak teknolojinin geleceği hususunda çok talihsiz açıklamalarda bulunanlar da yok değil Bill Gates'in de yer aldığı iyi bir şirkette çalışan Alan Sugar bu talihsiz açıklamaları yapanlardan sadece biriydi iPod'un uzun ömürlü olamayacağını düşünen Sugar, bir yıl içinde iPod'un pazardan silineceğini savunmuştu Ancak iPod, Sugar'ın öngörüsünün aksine 174 milyon adet satınca, Sugar'ın bu sözleri de yüzlerde tebessüme neden oldu
T3'ün yaptığı araştırma, tarih boyunca yapılmış en talihsiz 10 teknoloji açıklamasını ortaya koyuyor Listede Bill Gates'e kadar uzanan çok sayıda önemli ismin yaptığı ve bugün hepimizin gülümsemesine neden olan açıklamalar var Hepsi galerimizde
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİRBİRİNDEN HARİKA HDR TEKNİĞİ İLE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLAR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com