Demir Demirkan Röpörtaj |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Demir Demirkan RöpörtajDemir Demirkan Yeni albümünüz ne zaman piyasada olacak? Albümün içeriğinden ve yapım sürecinden biraz bahseder misiniz?? Albüm Mart başı ya da ortası gibi çıkacak, en azından ben öyle düşünüyorum En zorlanmadan yaptığım albüm oldu Bu albümün yapım süreci daha rahat oldu diğerlerine göre çünkü bir şeyleri eklemek ya da çıkarmak zorunda olmadığımı hissettim ve içimden geldiği gibi yaptım Eskiden 3 gün uyumadan çalışırdım, bu öyle olmadı Belli bir saatte geliyorum ve çıkıyorum, rahat geçiyor her şey Bu albüm gerçekten diğerlerinden daha farklı; içinde daha önceden albümlere koymadığım öğeler var Bu albüm bir konsept albümü, bir hikaye üzerine kurulu 11-12 şarkı olacak![]() Keyifli bir albüm dönemi geçirmişsiniz peki albümde kimlerle çalıştınız? Parçaların hepsini ben yazdım ama bunarlı hayata geçirirken 3 kişiyle çalıştım ve onlar olmasaydı bu albüm yapılmazdı Nedim Ruacan, Ozan Yılmaz ve Levent Candaş Levent Candaş bas gitarları, Nedim Ruacan gitarları, Ozan Yılmaz’da klavye çaldı ve bütün düzünlemeleri beraber yaptık Bunarlın üzerine solo enstrümanlarda saksofon ve flüt olarak Serdar Barçın’la çalıştık Albümün çıkmasına daha zaman var ama yine de klip için aklınızda şekillenen parça var mı ? |
|
|
|