![]() |
Anneler Günü Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Anneler Günü MesajlarıAnneler Günü Mesajları ![]() • Annelerdir bütün çocukları sevindiren ![]() ![]() ![]() ![]() • Gücüme güç, umuduma umut katan annem ![]() ![]() • Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem ![]() ![]() ![]() • Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM ![]() ![]() • Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem ![]() ![]() ![]() ![]() • Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim ![]() ![]() ![]() • En güzel insan, en güzel annem, koruyucu meleğim ![]() ![]() ![]() • Annem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız ![]() ![]() ![]() • Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem ![]() ![]() ![]() ![]() • Anneler günün kutlu olsun ANNEM! Her zaman söylemesem de seni çok sevdiğimi bir tek sen biliyorsun ![]() • Biricik annem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum ![]() ![]() ![]() • Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Dün, bugün ve yarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı ![]() ![]() ![]() • Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum ![]() ![]() • Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun ![]() • Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın ![]() ![]() ![]() ![]() • Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın ![]() ![]() • Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam ![]() ![]() • Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum ![]() ![]() • Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir ![]() ![]() ![]() ![]() • Her şeye değer senin sonsuz sevgin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın ![]() ![]() ![]() ![]() • Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|