Yekta Hakan Polat - Sufi Turkey 1 &Amp; 2 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yekta Hakan Polat - Sufi Turkey 1 &Amp; 2 2012 Albümü - Yeni Çıkan 2012 Albümler01 Yekta Hakan Polat - Hak Yarattı Alemi (Muhayyerkürdi)02 Yekta Hakan Polat - Milk-i Bekadan Gelmişem (Gerdaniye)03 Yekta Hakan Polat - Neyzen (Hicaz)04 Yekta Hakan Polat - Geldin Geri Gidersin (Acemaşiran)05 Yekta Hakan Polat - Taştı Rahmet Deryası (Müstear)06 Yekta Hakan Polat - Gafil Ne İçin Usanmıyorsun (Nihavend)07 Yekta Hakan Polat - Hak Şerleri Hayreyler (Segah)08 Yekta Hakan Polat - Hak Neylerse Güzel Eyler (Saba)09 Yekta Hakan Polat - Doğdu Ol Sadri Risalet (Rast)10 Yekta Hakan Polat - Mülk-i Cihan Sultanı (Hicaz)11 Yekta Hakan Polat - Affet Bizi Ya Gaffar (Hicaz)12 Yekta Hakan Polat - Taşub Canbahri Atdi Taşra Beni (Nihavent)13 Yekta Hakan Polat - İlahi Cümle Sensin (Bestenigar)![]() 01 Mestan-i Aşkım Ben Ayamadım (Nikriz)02 Allah Allah (Nihavent)03 Gelin Gidelim Allah Yoluna (Hicaz)04 Aldanma Dünya Malına (Acem)05 Canı Candır Hazreti Ahmed Muhammed Musta![]() ![]() ![]() 06 Gel Gönül Dost Eline Gidelim (Acemaşiran)07 Ey Rahmeti Bol Padişah (Hicaz)08 Ey Enbiyalar Serveri (Segah)09 Gaflet İle Hakkı Buldum Diyenler (Segah)10 Arz-ı Hal İçin Sultana Geldim (Acemaşiran)11 Ben Yürürüm Yane Yane (Bestenigar)12 Şebpi Ruşebper (Hicaz)![]() |
|
|
|