Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Sözlük Ağı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, mortisizm

Mortisizm Hakkında...

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mortisizm Hakkında...

Mortisizm Hakkında

Varlığımızın nedenin sorguladığımızda aldığımız yanıtlar bizi yeni
sorulara iter Niçin ve neden soruları bizi sonunda hayatımızın sonlandığı
ana getirir, ölüm anına Bazen aklıma saçma sapan, kimseyle paylaşmadığım cümlecikler geliyor Belki yıllar önce okuduğum bir kitap belki degözüme çarpan bir gazete küpürü birden hayatımı etkileyen bir dönüm noktası oluyor Bunları sizle paylaşıyorum çünkü sadece düşünüyorum Satanist değilim Allaha inandığım kadar Şeytana da inandım Sonra bir ampül yandı kafamda aslında hayatın kafamızı kurcalayan anlamaya çalıştığımız tek yeri ölüm Ölmek için yaşıyoruz Her planımızı Ölüm üzerine kuruyoruz Doğup gözlerimizi açar açmaz ölüm süreci başlıoyr ve biz ölmeye başlıyoruz Bu kadar ölümü düşününce aklıma mantıklı mantıksız bazı şeyler geliyor onları paylaşıcam sizle

Geceyi yaşa

Benim Carpe Nocte'm

1
Beni sadece kendi düşüncelerim yargılayabilir Kötü ve iyi insanoğlunun kalbindedir

2
İnsanoğlu kesinlikle tanrı'nın soyundan gelmektedir

3
Aklınız size hakikati öğretmemişse, inancınız sizi koruyamaz

4
İstekleriniz görevlerinizin gereğine uymuyorsa, sizin için ümit kalmaz

5
geride sizi unutturmayacak bir iyilik/kötülük bırakmadıysanız, ömrünüz boşa geçmiş demektir

6
Bazı gerçekleri görmek için yaşamın bitmesini beklemek zorundayız

7
Yaşamın bize verdiği zorluklar bizim yarattığımız hologramik görüntünün
bir parçası

8
Her zaman değiştirilmesi mümkün olan bir planımızın olması ama bu planın hiç bir zaman uygulanmaması gerekir

9
varlığımızın farkına vardığımızda, ruhumuzu bir yükseliş yoluna soktuğumuzda kendi planımıza hakimiyetimiz gelişir

10
Yaşarken ölümü anlamak, ölümsüzlüğe atılmış bir adımdır

11
Ölüm bize yaşamın anlamını anlatmak için var

12
Almamız gereken dersler ise yaşamın her anını değerlendirmek, aklını kullanarak hareket etmek, arkamızda bizi unutturmayacak iyilikler/kötülükler bırakmak, sevgimizi/nefretimizi her an paylaşabilmek olmalıdır

13
Ölüm aslında bize hayatın bir kum saati gibi akıp gittiğini gösteren zamanı hatırlatır

14
Yaşam ve ölüm aslında aynı şeydir

15
Zaman, ölümün bir korku olmaması gerektiğini hatırlatır

16
Yaşamın sonsuzluğuna varabilmek işte bunu anlamak ile mümkün Evreni yaratan Ölüm Yasası bizim var oluş nedenimiz ise sonsuza ulaşmak için bu yasayı uygulamak gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com