![]() |
Sevgiliye Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sevgiliye SözlerSevgiliye Sözler ![]() ![]() Ben Seni Kalbime Yazdım, Bu Kalp Durmadık Sürece O Yazı Silinmez ![]() Gül nedir ki solup gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn ![]() ![]() ![]() Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar Bu gözler seni gördü ![]() ![]() ![]() Sensizligi Gökteki Yıldızklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!! Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, Oda sana sevgisini söyleyemeyecek kadar GURURLU Fizik ile buldum kimya ile çözdüm edebiyat ile söylüyorum;SENİ ÇOK SEVİYORUM Sen benim için biten bir aşktan ibaretsin ne gelecek ne geçmiş inan bana senden daha iyidir Içimde Eski Bir Aşkin Sonmek Üzere Olan Bir Ateşisin Ama Bu Ateş Heran Büyüye bilir ![]() ![]() ![]() !stifamı verdm bu aşkdn ![]() ![]() Hani ömrümün sonuna kadar benimdin ![]() ![]() ![]() Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz ![]() Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere ![]() Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin ![]() Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor Her_Insan_Sevilecek_Ve_Sevecektir Bir gün titreyerek uyanirsan bil ki resmini optügüm gündür ![]() ![]() Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm Cehennemde yaşadığım için cennet hakkım Cok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi Beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım !!! Benim aşka dair grafiğimde çizgiler hep kırıktı sevdiler ve en sonunda filmi aynı yere getirdiler beni bu zamana kadar çok üzdüler Patakla ruhumun karamsar çocuklarını al ellerinden şekerli elmalarını ![]() ![]() ![]() Sil adımı baştan yaz kalbine baş harfi büyük olsun yeniden küfrettik geçmişe hadım ettik olmadı BEN SUYUN OLDUM BARDAK DOLMADI Karanlık gecelerde tek beyazım Bunaltıcı sıcaklarda sevda ayazım ol Göğe martı kadar yaraşmaz ki başka kuş Gönlüme senden başkası yaraşsın Sen kanat çırp ki gök kubbemde Sevda gülüm hicabımla kızarsın Askin ilk solugu mantigin son solugudur Bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalyn, okyanus kadar derin, kelimelere sigmayacak kadar büyük bir sevgimiz oldugunu sakin unutma Seni dünyada seven 10 kişi varsa onlardan biri benim seni dünyada seven 5 kişi varsa onlardan biri de benim seni dünyada seven 1 kişi varsa o kesin benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm… Sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış ![]() ![]() Bütün aynalar seni gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum ![]() ![]() ![]() Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur ![]() ![]() ![]() Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bilki o senin için yanan kalbimdir ![]() ![]() ![]() Adımı Göklere Yazdım Bulutlar Sildi ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün gelecek seninle beraber olücem bir gün gelecek senınle beraber uyuyacagım ama bir gun gelip yollarımızı ayırırsak unutma ki ben senin hep kalbinde olacagım "UNUTURUM\" diyorsun söyle unutabilecek misin? Ben senden bir parçayım söyle atabilecek misin?Hadi kopar parmağını kıyabilecek misin? Ben senin kopardığın parmağından akacak kan değil geriye kalacak olan acıyım ![]() ![]() ![]() Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı ![]() İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi ![]() Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır ![]() ![]() ![]() Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz ![]() Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! Giden Gitmiştir, Gittigi Gün Bitmiştir, Ben Gideni Degil, Giden Beni Kaybetmiştir ![]() ![]() ![]() DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin BeNi UnUtTuRaN bAşKa BiRi mİ yOkSa KaLbİnDeKi SaHtE sEvGi mi????? KoPtUğU yErDe BıRaK bU MaSaL bÖyLe BiTsİn BiR zAmAn HeR sEyİmDiN aRtIk UmUrUmDa GeĞiLsİn!!! ![]() SoN SöZLeRiNi YaqMuR aLTıNDa SöYLe Ki qöZ Ya$LaRıM ßeLLi oLMaSıNnN ![]() ![]() ![]()
![]() |
|