![]() |
Gıda Bağımlısı Mıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gıda Bağımlısı Mıyım?Gıda bağımlılığınız var mı? Son yıllarda fast-food ve abur cuburdan başka bir şey yiyemez oldum ![]() ![]() ![]() ![]() Modern besinler, yüksek yağ, yüksek şeker ile tat ve kıvam artırıcı birçok değişik madde içerebiliyor ![]() ![]() ÇOK ÖNEMLİ BİR TEST Daha da kötüsü, bu maddeler yüzünden beyindeki açlık, tokluk merkezi tam çalışamaz ve bu gıdalardan çok tükettiğinizde giderek daha sık acıktığınızı fark edersiniz ![]() ![]() Aç olmasam da yiyorum ![]() Bazı yiyecekleri beslenme planımdan çıkarma düşüncesi beni strese sokuyor ![]() Aşırı yemek yüzünden kendimi yorgun hissediyorum ![]() Bazı yiyecekleri fazla tüketmek bende olumsuz hisler doğuruyor ve bunları düşünmekten, aile, arkadaş, iş veya hobilerime vakit ayıramıyorum ![]() Bazı yiyecekleri azalttığımda sinir ve gerginlik gibi fiziksel yoksunluk belirtileri yaşıyorum ![]() Gıda ve yemek yemekle ilgili davranışlarım beni gergin ve hassas bir hale getirdi ![]() Gıda ve yemek yemekle ilgili davranışlarım hayatımı sürdürmemi zorlaştırıyor ![]() Duygusal ve fiziksel sıkıntılar doğursa da, hep aynı tarz yiyecekleri tüketiyorum ![]() Eskiden tükettiğim miktarlar, artık bende keyifli bir his yaratmıyor ![]() |
![]() |
![]() |
|