|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çocuğum, ismimizle, sesleniyor, yapmalıyım |
Çocuğum Bize İsmimizle Sesleniyor Ne Yapmalıyım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çocuğum Bize İsmimizle Sesleniyor Ne YapmalıyımÇocuğum bize ismimizle sesleniyor ne yapmalıyım Dört yaşındaki oğlum bana da babasına da ismiyle sesleniyor Bu durum ileride sorun olur mu? H B /Denizli![]() Çocuğun anneve babasına, anne-baba olarak hitap etmesi aslında otorite açısından ve diğer kişilerden farklılığı yönünden önemlidir Otorite sorununa yol açabilir ÖZGÜR OLMALI Arkadaşına ismiyle hitap eden çocuk, anne babasına da ismiyle hitap edince, dönem dönem disiplin ve otorite sorunları yaşanmasına neden olabilir Sadece otorite açısından değil, annebaba hitabının çocukta yarattığı duygusal etkileşim de önemlidir Bu nedenle ben, çocuğun anne ve baba olarak hitap etmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum Çocuğunun kendilerine ismiyle hitap edilmesine izin veren annebabaları da anlıyorum Çocuğunun özgürce ve içinden geldiği gibi kendini ifade etmesini istemesi de anlaşılabilir bir karardır Bu konuda eşinizle oturup, ortak bir karar alarak ne istediğinizi belirlemeniz daha doğru olacaktır
|
|
|
|