Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlaşamıyorum, çocuğumun, yapmalıyım, öğretmeniyle

Çocuğumun Öğretmeniyle Anlaşamıyorum Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuğumun Öğretmeniyle Anlaşamıyorum Ne Yapmalıyım

Çocuğumun öğretmeniyle anlaşamıyorum ne yapmalıyım

Önemli olan onun tercihi
* Çocuğumun hocasıyla anlaşamıyorum Onu okuldan almak istiyorum Ama o, seviyor Ne önerirsiniz? SB/Van

Burada önemli olan sizin ve öğretmenin kişisel önyargılarını çocuğa ve eğitimine yansıtmamasıdır Ne olursa olsun hepimizin unutamadığı yegane şeylerden biri ilkokul öğretmenlerimizdir Bu konuda hassas davranın ve önceliğinizin çocuğunuz olduğunu unutmayın! Gözlemleyip, takip edin Eğer okula ve derslere karşı isteksizlik gibi bir durum var ise rehber öğretmeni ile görüşün Aşamadığınız durumda uzmandan yardım alın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com