|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almıyor, eşim, ilişkiden, yapmalıyım, zevk |
![]() |
Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne Yapmalıyım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne YapmalıyımEşim ilişkiden hiç zevk almıyor ne yapmalıyım GERÇEK UYUM ZAMAN ALIR! Soru: Evleneli 15 gün oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Henüz evliliğiniz çok yeni olduğundan eşinizle cinsel açıdan uyum sağlamamış olmanız gayet normal ![]() ![]() ![]() Eşler arasında cinsel uyumun sağlanması zaten zaman alır ![]() Toplumumuzda kadınların evlilik öncesi ilişki yaşaması hoş karşılanmadığından kadın, cinselliği ancak evlendikten sonra yaşamaya başlar ![]() Bu nedenle de cinselliğe alışması zaman alabilir ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne Yapmalıyımben 25 yasındaım eşim 22 yasında 1 senelık evliyiz ilişki esnasında ben mukkemmel zevk aldıgımı düşünüyorum ama eşim cinsel organı hissetmedyini soyluyo zevk almıyorum ama hosuma gidiyo diyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne YapmalıyımAlıntı: lokman1 Nickli Üyeden Alıntı ben 25 yasındaım eşim 22 yasında 1 senelık evliyiz ilişki esnasında ben mukkemmel zevk aldıgımı düşünüyorum ama eşim cinsel organı hissetmedyini soyluyo zevk almıyorum ama hosuma gidiyo diyor ![]() Eğer penisiniz normal boyutlardaysa sorun sizle alakalı değil eşinizle alakalıdır diye düşünüyorum normal bir penis boyu 10cm'den 18cm'e kadar kabul edilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim İlişkiden Hiç Zevk Almıyor Ne Yapmalıyımeşim ilşkide zevk almıyor ön sevişmede yaparız sevişme o kadar iyi geçer vajina bile uyanır ıslanır ama ilişkiye geldimi ben zevk alıyorum ama eşim mutsuz bir şekilde kalıyor lütfen bu konuda yardımcı olun |
![]() |
![]() |
|