![]() |
Eşim Beni Aldatıyor Ne Yapmalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne YapmalımEşim beni aldatıyor ne yapmalım Eşim 40 yaşında ve cinsel anlamda çok doyumsuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahsettiğiniz cinsel doyumsuzluk, kişinin ailesinin, yaşının, sosyal konumunun ve psikolojisinin tam karşıtı bir davranışta bulunarak, değişik kadınlarla cinsel ilişkiye girme ve aşırı seksüel istek duyma ile karakterize ise 'satiriasis' dediğimiz cinsel işlev bozukluğu olarak adlandırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne Yapmalımcinsel bir birliktelik olmadı ama eşimin beni aldattığını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne YapmalımBelkide oa haksızlık yaptığınızı düşünüyor ondan savunuyordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en son diyeceğimde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne Yapmalımhergün onu evine birakıyor ona işlerinde yardım ediyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne YapmalımBu tip olaylarda üçüncü kişilerin dedikoduları işi çıkmaza sokar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fakat sana tavsiyem telini kontrol altına al ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siz siz olun üçüncü kişilerin gazına gelmeyin kulak arkasıda etmeyin ama gözünle görmeden , yada itiraf etmeden asla ayrılmayın mücadele mücadele mücadele ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne YapmalımÖnce eşinize sormalı sonra söylediklerine inanmasanızda inanmak istediğini çünkü onu sevdiğinizi söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne Yapmalımsize katılamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşim Beni Aldatıyor Ne Yapmalım6 aylık evliyim ilk aydan esimin baska kadınlarla görüştüğünü yakaladım o günden beri ona ısınamıyorum napmalıyım eşim inkar ediyo yeminler ediyo aldatmıyorum diye yardımcı olursanız sevinirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|