Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
accidental, filminin, fragmanı, husband, tanıtım

The Accidental Husband Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapım:
2008 ~ ABD, İngiltere

Tür:
Komedi, Romantik

Yönetmen:
Griffin Dunne

Senaryo:
Clare Naylor, Mimi Hare

Yapımcı:
Uma Thurman, Bob Yari, Jason Blum, Suzanne Todd, Jennifer Todd

Görüntü Yönetmeni:
William Rexer

Müzik:
Andrea Guerra, William Rexer

Süre:
1 saat 30 dk

Gösterim Tarihi:
14 Mayıs 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Radyo programcısı Dr Emma Lloyd ile yayıncı nişanlısı Michael, New Yorkta evlilik belgesi almanın sürücü ehliyeti almaktan daha kolay olduğunu düşünmektedirler Sonuçta bu işin herhangi bir elemesi ya da sınavı yoktur İkisi de 18 yaşınının üstünde ve akraba olmadığı sürece sorun yok diye düşünürler Evlenmek için yapmaları gereken, belediyeye beraber gitmek, gerekli belgeleri hazırlayarak imzaları atmaktır Emma bir radyo yayını sırasında dinleyicilerine, her zamanki gibi, gelişigüzel aşk reçeteleri dağıtırken Patrick Sullivan adlı itfaiyecinin aşk hayatına öldürücü bir darbe indirir Bu çok bilinçli olmayan ama yine de kötü niyetli davranışın altında kalmak istemeyen ve buna bir cevap vermek isteyen Patrick de okuduğu gazeteden Emmanın evlenmek üzere olduğunu öğrenince kusursuz ve unutulmaz bir intikam planı tasarlar ve uygular

Filmin Fragmanı

The Accidental Husband Oyuncuları

• Uma Thurman

Jeffrey Dean Morgan

Colin Firth

Sam Shepard

Lindsay Sloane

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com