|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2011, cumartesi, film, girenler, gösterimde, hafta, vizyona, yeni, şubat |
![]() |
25 Şubat 2011 Cumartesi Bu Hafta Vizyona Girenler 1 Yeni Film Gösterimde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 25 Şubat 2011 Cumartesi Bu Hafta Vizyona Girenler 1 Yeni Film GösterimdeBu hafta vizyona girenler 1 yeni film gösterimde Başrolünde George Clooney'nin yer aldığı Oscar'ın favori filmlerinden 'Senden Bana Kalan' (The Descendants) haftanın tek filmi ![]() ![]() ![]() Sinemaseverler, bu hafta Pazar gecesi sahibini bulacak Oscar'ın güçlü adaylarından 'Senden Bana Kalan' (The Descendants) filmi ile buluşacak ![]() SENDEN BANA KALAN Kaui Hart Hemmings'in aynı adlı romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini ''Sideways'' ile Oscar kazanan Alexander Payne yaptı ![]() 5 dalda Oscar adaylığı ve 2 dalda kazandığı ''Altın Küre (En İyi Film ve En İyi Erkek Oyuncu)'' ile yılın en iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen ''The Descendants''ın başrolünde, George Clooney yer aldı ![]() Mizahla dramın bir arada barındığı filmde, bir deniz kazasında eşi ağır yaralanan ve Hawai'de büyük bir arazinin mirasçılarından olan Matt'ın, kaza sonrasında 2 kızıyla yeniden bir bağ kurmaya çalışması konu ediliyor ![]() |
![]() |
![]() |
|