![]() |
Sherlock Holmes Filminin Tanitim Fragmani |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sherlock Holmes Filminin Tanitim FragmaniSherlock Holmes Filminin Tanitim Fragmani Yapım: 2009 ~ ABD, Avustralya, İngiltere Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik, Suç, Tarih Yönetmen: Guy Ritchie Senaryo: Simon Kinberg, Mike Johnson, Arthur Conan Doyle Senaryo (Kitap): Lionel Wigram Yapımcı: Joel Silver, Bruce Berman, Susan Downey, Lionel Wigram, Dan Lin Görüntü Yönetmeni: Philippe Rousselot Müzik: Hans Zimmer Dağıtım: Warner Bros Süre: 2 saat 8 dk Gösterim Tarihi: 15 Ocak 2010 (Türkiye) ![]() Filmin Özeti Arthur Conan Doyleun dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmesün dinamik yeni uyarlamasında Holmes (Robert Downey Jr ![]() ![]() Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bir düşman ile savaşıyor ![]() Robert Downey Jr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Filmin Fragmanı ![]() Jude Law ![]() Robert Downey Jr ![]() ![]() Rachel McAdams ![]() Mark Strong ![]() Kelly Reilly |
![]() |
![]() |
|