![]() |
Pıtırcık (2009) Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pıtırcık (2009) Tanıtım FragmanıPıtırcık Filminin Tanıtm Fragmanı Orjinal Adı: Le Petit Nicolas / Little Nicholas Yapım: 2009 ~ Fransa Tür: Aile, Komedi Yönetmen: Laurent Tirard Senaryo: Alain Chabat, René Goscinny Senaryo (Kitap): René Goscinny Görüntü Yönetmeni: Denis Rouden Müzik: Klaus Badelt Dağıtım: Tiglon Süre: 1 saat 31 dk Gösterim Tarihi: 15 Ocak 2010 (Türkiye) ![]() Filmin Özeti Pıtırcık hayatından memnundur: Onu seven bir ailesi, muhteşem arkadaşları vardır ve her şeyin böyle devam etmesini istemektedir ![]() Ancak birgün her şey değişir: Anne ve babasını konuşurken duyan Pıtırcık, konuşmalardan yeni bir kardeşi olacağı anlamını çıkarır ve paniğe kapılır ![]() ![]() ![]() ![]() Pıtırcık ve arkadaşları B planına geçerler: Pıtırcık önce geldiğine göre o kalacaktır ama bebekten kurtulmaları gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() Ama Pıtırcıkı bekleyen başka bir sürpriz vardır ![]() Filmin Fragmanı Pıtırcık Oyuncuları ![]() Valérie Lemercier ![]() François Damiens ![]() Kad Merad ![]() Michel Duchaussoy ![]() Sandrine Kiberlain |
![]() |
![]() |
|