![]() |
Dogum Günü... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dogum Günü...Firina geldigimde, ortalikta ekmek görünmüyordu ![]() firinci: - Biraz bekleyeceksin hocam, dedi ![]() ![]() Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken,içeriye yaslica bir adamin girdigini gördüm ![]() parildiyor ve yürürken hafifçe topalliyordu ![]() - Ekmeklerimi alayim, dedi ![]() ![]() Firinci,adamin kendisine uzattigi torbayi alarak tezgâhin altina egildi ve bir gün öncesine ait oldugu anlasilan ekmeklerden dört bes tane koydu ![]() kaybetmisti ![]() - Neden taze ekmek vermiyorsun? dedim ![]() ![]() ![]() Firinci: - Bozuk ekmekleri kendisi istiyor,dedi ![]() fiyatina veriyorum ![]() - Kim bu adam? diye sordum ![]() - Kore gâzilerinden,dedi ![]() edince,ikiz torunlarini yanina almisti ![]() az bir maasla ![]() Firincinin anlattiklari karsisinda içimin yandigini hissediyor ve ufak da olsa bir seyler yapmak istiyordum ![]() - Aradaki farki ben vereyim, dedim ![]() ![]() Firinci, teklifimi kabul etti ve biraz sonra çikan sicak ekmekleri büyük bir umursamazlikla adamin torbasina doldururken: - Çok sanslisin haci amca, dedi ![]() verecegim ![]() Yasli adam, bir evlât sevgisiyle kucakladigi torbayi gögsüne bastirirken: - Allah senden razi olsun evlâdim,dedi ![]() |
![]() |
![]() |
|