Mantolu Tavuk |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Mantolu TavukMantolu Tavuk MALZEMELER
TARİF Tavuk butlarının derilerini ayırın Daha sonra süt, yumurta, sıvı yağ ve baharatları karıştırın Mısır gevreğini mutfak robotundan geçirip ufak parçalar haline getirin![]() Tavuk butlarını önce hazırladığınız harca daha sonra mısır gevreğine bulayıp yağlanmış ya da yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ![]() Önceden ısıtılmış 190-200 dereceye ayarlanmış fırında yaklaşık 40 dakika kadar kızarana kadar pişirin
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|