Selam SinsiForum |
|
|
#1 |
|
RaHaTSiZ
|
Selam SinsiForumSelam arkadaşlar beni hatırlayan eskilerden kaldı mı :) Uzun zamandır girmemiştim pek bi yabancı hissettim kendimi :) Site çok değişmiş, eskisinden daha güzel hale gelmiş tebrik ederim Vaktim oldukça buralardayım sevgiyle kalın![]() ![]() |
|
Cevap : Selam SinsiForum |
|
|
#2 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Selam SinsiForumAramıza yeniden hoşgeldin sevgili Rahatsız
|
|
#3 |
|
delishhhh
|
Cevap : Selam SinsiForumhoşheldiniz sevgili rahatsız iyi forumlar ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Selam SinsiForumİsmi değilde şu avatarı biryerlerden gözüm ısırıyor:)neyse tekrardan hoşgeldin rahatsız:)
|
|
#6 |
|
peri
|
Cevap : Selam SinsiForumhg iyi forumlar
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() Beklentisiz![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Selam SinsiForumAleyküm selam hoşgeldin rahatsız nereler dydin? Açıkcası bende bi çok kişiyi tanımıyorum:) Bu arada yok yok yabancı hissetme kendini:) son halini olmasada sanırım ben senin küçüklüğünü hatırlar gibiyim:))) Umarım sende hatırlamışındır ![]() ![]() ![]() Yine seni burda görmek çok güzel ![]() ![]() ![]()
|
|
#8 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Selam SinsiForumHoşbulduk, bende seni gördüğüme sevindim gülgüzeli afferin unutmamışsın resim hala duruyor:)) |
|
|
|
#9 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Selam SinsiForumTekrar aramıza hoşgeldin iyi forumlar
|
|
#10 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Selam SinsiForum:)) valla aradım buldum sana özel yapmış olduğum konuyu:) ordan aldım resmini:))) |
|
|
|
#11 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Selam SinsiForumAramıza yeniden hoşgeldin Rahatsiz :) |
|
|
|