![]() |
Zaaflarımız Ve Silahlarımız Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zaaflarımız Ve Silahlarımız NedirZaaflarımız Ve Silahlarımız Hakkında Bilgi Zaaflarımız Ve Silahlarımız - Ahenk Kurmak Gözümüzü çevirip dünyaya daldığımız zaman bizi çeken arkasından sürükleyen şeylerin içerisinde ri-tim-li, rengarenk, SiMeTrİk, tatlı, akıcı, heyecanlı şeylerin olduğunu görebiliriz ![]() Aslında bu durum insanoğlunun neden marka giyindiğini ve neden durmadan para harcadığını anlatmıyor değil ![]() KULLANILIYORUZ ve memnunuz (?) Çok garip ağlıyorum ama mutluyum ![]() ![]() ![]() Reklamlar, aslında kullandığımız ürünlerin ne için üretildiğini, nasıl kullanıldığını, kalitesini, rekabet ortamı oluşturması gibi faydalarını ELBETTE es geçmiyorum ![]() Onların hayatımıza yada beynimize bir bilgisayar virüsü gibi girip ( ben buna psiko virüsler diyorum ) durmadan ve bundan memnun olarak hayatımızın diğer yönlerinde kullanmamız gereken paraları sadece bir kaç ürün sahibinin cebine indirmek ![]() Bu olay nasıl oluyor da oluyor kardeşim diyorsanız ? Ahenk kurmak bunlardan biri ![]() Sizlerle anket yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahenk kurma da nedir diyorsanız Trans Ve Değişim adlı NLP kitabında Milton Erricson' un belirttiği gibi açıklamaya çalışayım ![]() Ericson bir hastası içeriye girdiğinden itibaren bir sohbet havası içerisinde konuşmasını sürdürür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahenk kurmak iletişimde uygulanması gereken güzel bir tekniktir ![]() ![]() ![]() Silahlarımıza gelince bilincimizi eğitip buna benzer haksız etkilere maruz kalmamak için bu teknikleri iyi anlayıp, insanları, filmleri, reklamları beynimizle ( bu bilinçle) yıkayarak izlemeliyiz ![]() Psiko virüslere DİKKAT edin ![]() ![]() Hayata merhaba ![]() Ne demiştik : HAYATI FARKINDA OLANLAR YASAR, FARKINDA OLMAYANLAR ISE SADECE RÜZGARA KAPILIRLAR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|